Holistische Lichaamsmassage

In een holistische massage komt liefde tot uiting in elke zorgvuldige aanraking. Hier wordt niet alleen het lichaam aangeraakt, maar ook de ziel wordt liefdevol gewiegd in een oceaan van alles wat beschikbaar is in jou. Als cheerleader aan de zijlijn activeer ik met mijn warme handen wat al in jou zit, zelfhelend en bomvol beschikbare liefde.

Een holistische massage is gericht op jou als geheel. Op jou als allesomvattend systeem waarin jouw fysieke, mentale, emotionele, energetische en spirituele elkaar ondersteunt en beïnvloedt. Door het stimuleren van energiestromen in het lichaam wordt jouw zelfhelend vermogen geactiveerd. Alles en iedereen is met elkaar verbonden.

YOUR HARMONIOUS SELF

Holistische massage – €120

Een unieke ervaring gericht op connecting the dots om emotioneel, fysiek en in energie weer in jouw eigen flow te komen. Tijdens deze holistische massage wordt het volledige lichaam op ritmische wijze gemasseerd.
Met lange vloeiende bewegingen over het hele lichaam zak je verrassend vlug in warm bad van ontspanning.
In deze massage gebruik ik het zachte gedeelte van mijn onderarmen om je te masseren, een verzachtende en tegelijk krachtige werking. Je ontvangt 2 uur volledige beschikbaarheid, kopje thee met een voeten bad, 90 minuten massage en een warm kompres na afloop.

SELF CARE

Reiki – €50

Landen in jouw lichaam en in diepe ontspanning zakken. In deze sessie komt er geen massageolie aan te pas. Wel aanraking en het overdragen van warmte op de plekken die jouw kracht en liefde nodig hebben. Deze handoplegging van top tot teen gebeurt terwijl je onder een zachte en warme deken ligt. Een helende kennismaking met aanraking, ook als jou dat minder gewoon is. Je ontvangt 1,5 volledige beschikbaarheid, kopje thee met een voeten bad, 1 uur lichaamsgericht werk.

STRESS RELEASE

Reflexintegratiemassage – €75

Kalmerend en ontspannen, zacht en wiegend ontvang jij een deep dive in het loslaten van de opgebouwde spanning in jouw systeem. Jouw primaire oerreflexen Fight Flight Freeze maakt plaats voor Fligh High with LOVE. Je gaat terug naar jouw basisbehoeften. Dit wil je als je het gevoel hebt over te lopen, je geblokkeerd bent geraakt óf als je wilt voorkomen dat spanning zich op kan slaan in jouw lichaam. Tijdens deze sessie pas ik over jouw kleding heen technieken toe die jou terug brengen naar jouw eerste herinneringen. Je ontvangt voorafgaand aan onze afspraak een intake. En tijdens onze afspraak 1,5 uur volledige beschikbaarheid waarbinnen het kopje thee met een voeten bad en 60 minuten massage valt. Soms is het helpend om oefeningen thuis voort te zetten, deze ontvang je van mij na afloop.

Een massage brengt vele helpende & helende effecten. Minder budget? Ik overleg graag wat past.