Huisbezoek​​

Dat heeft ook mijn voorkeur: ik kom graag naar je toe! Als de afstand het minder goed toelaat kunnen we beeldbellen met elkaar. 

Consult op afstand

Vanuit de basisconsulten kan dat zeker, als je bijvoorbeeld alleen de puntjes op de ‘I’ wilt zetten. Met de uitgebreide consulten overleg ik graag met je hoe we het aan willen gaan vliegen. 

Informatiebijeenkomst

Op verschillende momenten organiseer ik (met samenwerkingspartners) informatiebijeenkomsten. Volg mij op sociale media voor de aankondigingen. 

Samenwerking


Ik werk heel graag samen met (zorg)professionals, slaapcoaches, mamacafés en retail. Hoe meer mensen hun krachten bundelen, hoe beter de ouder van een minder goede slaper geholpen wordt. Let’s get UNITED. Laten we bellen met elkaar om te kijken hoe we hier vorm aan kunnen geven! 

Ouder dan 3 jaar


Het is mijn intentie om hier over bij te gaan leren, nu is het nog niet zo ver. Ik verwijs je graag door naar een collega. Opdat je de ondersteuning krijgt die je wilt en verdient. Op Droomritmecoaches zijn alle coaches terug te vinden mét hun specialiteiten, zoals pedagogiek.