Hoi, ik ben Evelyne.

Dochter van Jean-Louis en Birgit, zusje van Mijoux, vriendin van Luc, de bofkont van een moeder van Jonas en Felix én oprichter van Zilver Zachte Zorg“Verder” ben ik mezelf en blijf ik mezelf ontdekken. 

Naast mijn mooie beroep als slaapconsulent en onrustdeskundige houd ik van hard meezingen zonder te luisteren naar de tekst, tijd voor mezelf, banjeren & stunten bakken met mijn jongens, noisecancelling headphones, verheldering, chocolade/humus, ‘dance like nobody is watching’ en dat als niemand kijkt, vegetarisch eten, gezelschapsspellen en een grap en grol.

Ieder zijn eigen verhaal – maar ik wéét wat je bedoelt als je oh zo moe bent, het daardoor niet meer helder kunt zien, het gras bij de buren steeds groener lijkt te worden, het gevoel te hebben dat er een oordeel ligt op hoe je het als ouder aanpakt, er schaamte is over hoe je het als ouder doet en graag een oplossing wilt in de vorm van een slaapwonderpil. De kaars brandt dan vanuit twee kanten tegelijk op.

Reflux, onrust, gevoelige buikjes, voorkeurshouding en prematuriteit is ons verhaal geweest. Eindeloze gebroken nachten, onvolledige slaapjes, grote mate van onrust en oververmoeidheid van ons allemaal. Met twee lievelingen van zonen mag ik mezelf ervaringsdeskundig noemen. Ik weet hoe rauw het voor je kan zijn. Slapen is een werkwoord, het vraagt soms het nodige onderhoud. 

Balen dat een slaapwonderpil niet bestaat, maar het hoort nu eenmaal bij ons als gezin. Wel heb ik geleerd, stap voor stap, hoe we het beste om kunnen gaan met turbulente tijden en hoe we er zorg voor kunnen dragen dat dit zo liefdevol mogelijk doorlopen wordt met wat snufjes (slaap)techniek en feitelijkheden. En dát maakt het grote verschil. 

Een slaapconsulent & ervaringsdeskundige mét expert energy! Hoewel ik het uiteraard graag anders had gezien, zijn onze slapeloze nachten van betekenis geworden voor mij, en misschien ook wel voor jou. Mooi hoe dit werkt!