"Evelyne gaat op een onderzoekende en liefdevolle manier te werk. Geen slaaptrainingen. Ze houdt ook echt de voortgang met je in de gaten, wat helpend is bij het consequent doorbreken van patronen samen met je kleintje, met name als je al moe bent. Het ‘werk’ moet je zelf doen maar ze is een soort ‘betrokken cheerleader’ aan de zijlijn."

"Fijne hulp en steun in een vermoeiende en onrustige tijd. Alles was naar verwachting."

"Heel blij met je!"

"Duidelijk en oplossingsgericht denken, fijne ondersteuning. Goed, duidelijk, rustig, fijn persoon met verstand van zaken. Plezierig, correct en niet onbelangrijk. Het werkte!!"

"Lief, enthousiast en erg begaan met moeder en kind. Je enthousiasme werkt aanstekelijk om echt aan de slag te gaan met de slaapjes van je kind. Ik waardeer erg wat je doet voor de onzekere mama’s in deze tijd."

"Hele fijne en liefdevolle begeleiding van jou mogen ontvangen Evelyne, dankjewel daarvoor! Altijd bereikbaar wanneer nodig, een luisterend oor en fijne adviezen. Evelyne vertrekt echt vanuit jou en daardoor voel je je gehoord en gesteund. Intussen slaapt mijn dochtertje heerlijk in haar eigen bedje, zowel ‘s nachts als overdag. Dankjewel! Was helemaal compleet zo voor mij. Heel veel dank voor al je aandacht, geduld en fijne adviezen!"

"Wij hebben jou ervaren als een erg toegankelijke en bevlogen hulpverlener. Je kunt goed filteren en orde brengen in de chaos die er was op het moment van inschakelen. Vertrouwen geven, echt kunnen luisteren en samen zoeken naar een oplossing hebben we als heel prettig ervaren. Je blijk van interesse en de adviezen op maat waren erg waardevol. Wij zitten inmiddels in rustiger vaarwater, waarvoor dank!"

"Het consult nog iets meer in “Jip en Janneke taal” zodat ouders onderling geen discussie hebben over wat er bedoeld wordt. Ik voel mij echt gesteund in de weg naar een goed slapend kind. Op maat advies, geen standaard zinnetjes."