Ervaringen

"Fijne lessen babymassage maar daarnaast nog zo veel goede adviezen die op onze persoonlijke behoeftes ingaan. Goede tips over slapen en voeding."

"Evelyne gaat op een onderzoekende en liefdevolle manier te werk. Geen slaaptrainingen. Ze houdt ook echt de voortgang met je in de gaten, wat helpend is bij het consequent doorbreken van patronen samen met je kleintje, met name als je al moe bent. Het ‘werk’ moet je zelf doen maar ze is een soort ‘betrokken cheerleader’ aan de zijlijn."

"Fijne hulp en steun in een vermoeiende en onrustige tijd. Alles was naar verwachting."

"Het gaat inderdaad normaliter om slapen aan één stuk door. Dat is al een enorme verbetering dan waar we vandaan kwamen, dus echt heel fijn. We gaan je voor ook niet meer berichten, het is goed zo voor nu. Vanuit ons allebei in ieder geval ontzettend bedankt voor je inzet en deskundigheid. We zijn niet alleen blij met het resultaat, maar hebben jou ook als een heel prettig, duidelijk en betrokken vrouw ervaren. Je hebt in de omgeving van Arnhem in ieder geval twee mensen die reclame voor je maken :-)"

"Duidelijk en oplossingsgericht denken, fijne ondersteuning. Goed, duidelijk, rustig, fijn persoon met verstand van zaken. Plezierig, correct en niet onbelangrijk. Het werkte!!"

"Lief, enthousiast en erg begaan met moeder en kind. Je enthousiasme werkt aanstekelijk om echt aan de slag te gaan met de slaapjes van je kind. Ik waardeer erg wat je doet voor de onzekere mama’s in deze tijd."

"Hele fijne en liefdevolle begeleiding van jou mogen ontvangen Evelyne, dankjewel daarvoor! Altijd bereikbaar wanneer nodig, een luisterend oor en fijne adviezen. Evelyne vertrekt echt vanuit jou en daardoor voel je je gehoord en gesteund. Intussen slaapt mijn dochtertje heerlijk in haar eigen bedje, zowel ‘s nachts als overdag. Dankjewel! Was helemaal compleet zo voor mij. Heel veel dank voor al je aandacht, geduld en fijne adviezen!"

"Heel blij met je!"

"Goede kennis over massagegrepen en aandacht voor de baby, ook een beetje slaapadvies"

"Wij hebben jou ervaren als een erg toegankelijke en bevlogen hulpverlener. Je kunt goed filteren en orde brengen in de chaos die er was op het moment van inschakelen. Vertrouwen geven, echt kunnen luisteren en samen zoeken naar een oplossing hebben we als heel prettig ervaren. Je blijk van interesse en de adviezen op maat waren erg waardevol. Wij zitten inmiddels in rustiger vaarwater, waarvoor dank!"

"Je hebt een luisterend oor, bent betrokken en denkt mee. En ondertussen word de les fijn en duidelijk verzorgd."

"Het consult nog iets meer in “Jip en Janneke taal” zodat ouders onderling geen discussie hebben over wat er bedoeld wordt. Ik voel mij echt gesteund in de weg naar een goed slapend kind. Op maat advies, geen standaard zinnetjes."